Afbeelding

Verkiezingscampagne GroenLinks / PvdA van start gegaan

Algemeen

Op 22 november zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Onze partijen, GroenLinks en PvdA, gaan deze verkiezingen in met een gezamenlijk verkiezingsprogramma en een gezamenlijke kandidatenlijst. Het ligt dan ook voor de hand dat wij in ons dorp gezamenlijk campagne voeren. In de komende weken zullen wij in de campagne aandacht vragen voor de punten in ons verkiezingsprogramma. De komende zaterdagen gaan wij huis aan huis in gesprek met inwoners van Voorschoten om te horen wat zij belangrijk vinden bij deze verkiezingen. Dat doen we ook op 18 november met een inloop-koffie op het Treubplein. Die dag staan tussen 11.00 en 13.00 onze lokale politici voor u klaar om met u in gesprek te gaan. U wordt van harte uitgenodigd om vragen te stellen, uw standpunten naar voren te brengen en hierover met hen te discussiëren. 

Nieuws overzicht

De Fortgens heeft een nieuw groen schoolplein. En daar hoort een groen 'lint' bij. Wethouders Van der Elst en Schokker hadden er geen problemen mee.
Feest bij de Fortgens: nieuw groen schoolplein en 1700 tegels 'gewipt' 8 uur geleden
Eindelijk gaat de school op de Einsteinlaan tegen de vlakte. 'Er komen 17 grondgebonden woningen en 7 appartementen', aldus wethouder Van der Elst
Woningbouwproject Professor Einsteinlaan kan van start 9 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten heeft de snelste brandweer 9 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten vraagt inwoners naar de toekomst 14 uur geleden
Afbeelding
Pickleball in Sporthal de Vliethorst 15 mei, 21:43