Archieffoto Vsk
Archieffoto Vsk

Aanmelden voor Bouwdorp Voorschoten

Algemeen

Op 27 augustus, de laatste week van de zomervakantie verandert de ijsbaan Voorschoten weer in een bouwplaats waar getimmerd, gezaagd en geverfd gaat worden. 

Dit jaar maken we het inschrijven voor Bouwdorp Voorschoten nog gemakkelijker. Hoe leuk is het om samen met je vrienden of klasgenootjes samen te werken in één bouwteam. Dit jaar is het mogelijk als "proef" om je in te schrijven als bouwteam. Stuur een email naar gewoonbuitenspelen@gmail.com en wij sturen je een speciaal inschrijf formulier toe. Uiteraard geldt net als op de bouwplaats ook hierbij dat er een aantal regels zijn waaraan je moet voldoen;

1. Het formulier moet minimaal 8 ingeschreven kinderen bevatten
2. Voor ieder dag dienen 2 ouders opgegeven te worden als vrijwilliger
3. Bij groepen van 8 of 9 kinderen kunnen door de organisatie kinderen bijgeplaatst worden
4. Ieder ingeschreven kind ontvangt voor 7 juni een bevestiging van de organisatie dat hij/zij is ingeschreven
5. Voor groepsinschrijvingen gelden dezelfde voorwaarden, gesteld door de organisatie, als voor de inschrijvingen van individuele kinderen die dit doen vanaf 1 juni via de website
6. LET OP: de kinderen die zich als groep hebben ingeschreven hoeven zich NIET meer aan te melden vanaf 1 juni 2019!
7. Het ingevulde formulier dient uiterlijk 31 mei in ons bezit te zijn! Formulieren die na deze datum bij ons binnen komen worden niet als groepsinschrijving behandeld!
8. Het Bouwdorp is een gewild evenement voor de kinderen. Als organisatie hebben we echter wel een strikte minimale leeftijdgrens. De kinderen die worden ingeschreven moeten voor aanvang van het Bouwdorp minimaal 6 jaar oud zijn. Let hier op om teleurstelling te voorkomen. We controleren hier streng op, gezien de veiligheid van alle kinderen.

Team Bouwdorp Voorschoten 2019!

Kom je niet met een groep? Vanaf 1 juni kan je je inschrijven als individu op http://www.bouwdorpvoorschoten.nl

Vrijwilligers gezocht
Bouwdorp bestaat niet zonder vrijwilligers! Vrijwilligers zijn begeleiders van een groep kinderen en/of helpen bij de opbouw en afbraak. 

Wie kan inschrijven als groepsbegeleider

Iedere groep van 10 kinderen heeft vanuit veiligheidsoogpunt elke dag minimaal 1 maar het liefst 2 begeleiders. Deze groepsbegeleiders zijn alleen ouders, grootouders of verzorgers van de deelnemers. De bouwdorp organisatie kan in uitzonderlijke gevallen besluiten af te wijken van de gestelde toelatingseisen of zelfs extra eisen stellen op individuele basis.

We proberen alle groepsbegeleiders, alle dagen zoveel mogelijk bij eigen kinderen in te delen. Ervaring leert helaas, dit lukt nooit 100% ! Wij hopen op uw begrip en onvoorwaardelijke enthousiaste medewerking voor de kinderen.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 14 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 21 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 21 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 22 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 22 uur geleden