Afbeelding

Open week Knooppunt

Human Interest

Voorschoten - Van 7-14 september houdt Het Knooppunt weer open week: Alle lessen zijn gratis, en er zijn veel leuke en inspirerende workshops . Check het rooster op de website van het Knooppunt hetknooppunt.nu om je in te schrijven voor een bepaalde les of workshop.

Het Knooppunt is de plek voor iedereen
Van ongeboren tot heel oud. Je kunt cursussen en workshops volgen omtrent natuurlijke lifestyle en gezond bewegen, waaronder yoga, meditatie, dans, pilates en coaching. Even helemaal tot jezelf komen of juist samen met partner of kind. Een plek waar je verbinding voelt met de mensen om je heen en kunt werken aan verdieping en het verbeteren van je gezondheid.

Je vindt hier workshops op het gebied van yoga, pilates, mindfulness en meditatie, maar ook babydragen, EHBO, gezonde voeding, creatief bewegen en natuurlijk ouderschap. Ook zijn er regelmatig workshops voor kinderen, zoals kinderyoga, coaching en peuterdans.

Je vindt onze studio in Voorschoten, 10 minuten van het centrum van Leiden. We hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur, ideaal toch?

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 9 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 10 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 15 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 22 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk gisteren