<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles
  • (2)
    Muziek
  • (2)
    Evenement

Creatieve Workshop in het park van Kasteel Duivenvoorde

woensdag 24 oktober 15:00 t/m 17:00 uur

In de herfstvakantie organiseert Karlien van Haagen van Natuur Verbindt een workshop mandala maken in de natuur. Zij nodigt je uit om mee te doen met deze workshop. Zeker als je het fijn vindt om buiten in de natuur te zijn en ook iets creatiefs te maken, dan is dit misschien iets voor jou.

Tijdens deze workshop maak je een mandala in het park van kasteel Duivenvoorde. Eerst wordt er een rondje door het park gewandeld en verzamel je natuurlijk materiaal uit het park om de mandala straks neer te leggen. Bij een kopje thee of koffie in het restaurant van het park bedenk je hoe je de mandala wilt vormgeven en neerleggen op een gekozen plek in het park.

De mandala blijft daar liggen. Maar Karlien maakt er een foto van en deze stuurt ze je later als kaart op. Zo blijft er toch een tastbare herinnering over aan deze creatieve middag.

Buiten in de natuur werken heel ontspannend. Je concentreren op iets dat je aan het maken bent haalt je even uit je dagelijkse ritme. Bovendien werkt het nog eens versterkend omdat in de natuur zijn ook een positief effect heeft op je gezondheid. Dat is de moeite waard om mee te doen!

Kosten: Deelnemen aan de workshop kan voor € 17,50 inclusief entree park en een drankje.

Locatie: Het park van kasteel Duivenvoorde, Laan van Duivenvoorde 4 Voorschoten. Verzamelen voor de ingang van het restaurant.

Voor opgeven of wanneer je nog een vraagt hebt neem je contact op met:

Karlien van Haagen

Karlien@natuurverbindt.nl

0627128195


deel deze activiteit