Afbeelding

Kerst op het Kasteel

zaterdag 15 december 2018 12:00 tot zondag 16 december 17:00


Op zaterdag 15 en zondag 16 december vindt op Kasteel Duivenvoorde het sfeervolle en authentieke kerstevenement Duivenvoorde in kerstsfeer plaats. Zowel het landgoed als het kasteel worden met prachtige kerstbomen, een knusse kerstmarkt en fonkelende kerstdecoraties omgetoverd tot een waar kerstsprookje voor jong en oud. 

Sfeervolle kerstmarkt
Bezoek in het kasteelpark de knusse en kleinschalige kerstmarkt met houten chalets en sfeervolle kerstverlichting terwijl u naar vrolijke kerstdeuntjes of sprankelende kerstliederen luistert. Op de kerstmarkt vindt u bijzondere en ambachtelijk-regionale producten. (Voor het overzicht van de standhouders kijkt u onderaan op deze pagina.) Kerstmarkt gezien? Maak dan een winterse wandeling over het landgoed en geniet van heerlijke, warme (kerst)versnaperingen. Alles is aanwezig voor het ultieme kerstgevoel!  

Rondleidingen
Laat u rondleiden door het volledig in kerstsferen omgetoverde kasteel. Op beide dagen start er ieder half uur een nieuwe rondleiding. Bewonder de prachtige kerstbomen en schitterende decoraties door het hele kasteel en kijk uw ogen uit.

Kerstbomenverkoop
Al jaren traditie: de sfeervolle verkoop van kerstbomen op het landgoed (dit jaar vanaf zaterdag 1 december). Zelf gekweekt, dus kakelvers. Ook hulst, maretak en ander kerstgroen uit eigen park is per bosje verkrijgbaar. U mag de boom zelf uitgraven (leuk voor kinderen!) maar wij hebben ook mooie volle, grote bomen met gezaagde voet. 

Leuk voor kinderen
Ook voor kinderen is er weer veel leuks te doen op Duivenvoorde. Zo wordt er speciaal voor de jongste bezoekers ieder uur een kerstverhaal voorgelezen in de Eetkamer. Daarnaast kunnen kinderen aan de slag met kerstgroen om een mooi kerststukje te maken. Neem hiervoor zelf een mooi bakje mee. Uiteraard zijn ook de rondleidingen ook voor kinderen erg leuk. En wie weet komen ze de kerstman nog wel tegen op het landgoed!

Muzikale programmering
Op beide dagen is er livemuziek buiten op de kerstmarkt.

Kaarten bestellen en meer informatie: kasteelduivenvoorde.nl