<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles
  • (1)
    Muziek
  • (8)
    Evenement
  • (1)
    Natuur

Repair Café 30 maart: "SCHERP IN DE TUIN"

zaterdag 30 maart 10:00 t/m 15:00 uur

Voorschoten - Op zaterdag 30 maart is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij van de Gemiva-SVG groep in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten.

Met ons thema "Scherp in de Tuin" staan wij voor u klaar om uw scharen en messen te slijpen, zoals snoei-, keuken- en tuinscharen en diverse soorten messen. Uiteraard zijn wij zoals altijd ook beschikbaar voor herstel van uw elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, meubilair, kleding en overige textiel artikelen.

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor bijvoorbeeld benodigde nieuwe stekkers, batterijen, lampen en andere onderdelen vragen wij wel een kleine financiële bijdrage. Ook een vrijwillige bijdrage van iedere bezoeker wordt zeer op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en onderdelen kunnen aanschaffen.
Foto: George van Vliet (foto Jost)
deel deze activiteit