<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles
  • (1)
    Muziek
  • (8)
    Evenement
  • (1)
    Natuur

23 maart Landelijke Opschoondag

zaterdag 23 maart 0:00 uur

Foto:

Op zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Hét moment om samen de buurt op te ruimen. Meedoen is vaak hartstikke leuk en is eigenlijk heel eenvoudig. Vooral met het stappenplan dat je terugvindt op de website www.supportervanschoon.nl.

Je doet mee aan de Landelijke Opschoondag wanneer je een actie organiseert waarbij de buurt wordt schoongemaakt. Dat kan met een kleine groep of met een hele grote, met je schoolklas en met je sportteam, buren en iedereen die je er maar voor bij elkaar kan brengen. Je kunt de stoep schoonmaken of het hele park. 

Op de website www.supportervanschoon.nl staat veel informatie over acties waar je aan mee kunt doen en hoe je 'supporter van Schoon' kunt worden. Op www.supportervanschoon.nl kun je een account aanmaken een een actie organiseren.

Een schonere wereld begint bij… jou. En bij jou in de buurt. Want als iedereen een klein stukje schoonhoudt, bereiken we samen een groot resultaat. Zo doe je dat.

es


deel deze activiteit