<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles

Orgelconcert in Laurentiuskerk

zondag 7 april 20:00 uur

Zondag 7 april start  een nieuwe serie van zeven orgelconcerten in de Laurentiuskerk. Het wordt de negende jaargang die de Stichting Laurentius Orgelconcerten organiseert. Bovendien vieren we in september de tiende verjaardag van de restauratie van het Mitterreither van den Brink orgel.

Susanna Veerman en Wim Does bijten de spits af met een programma  op het grote en kleine orgel, zowel twee- als vierhandig.  Zij spelen werken van Bach, Beethoven en Rossini tot en met Grieg en Wammes. Een programma vol verrassingen.

     

Het concert vindt plaats in de Laurentiuskerk aan de Leidseweg te Voorschoten. Aanvang is  20.00 uur en het programma wordt steeds onderbroken door een korte pauze om de benen te strekken en een drankje te nuttigen. De toegang is gratis maar aan het eind van het concert vragen we wel om een kleine bijdrage. Het orgel leeft van de lucht, maar, helaas, wij als orgelcommissie niet!

Meer informatie vindt u op de website Laurentiusorgelconcerten.nl 


deel deze activiteit