<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles
  • (1)
    Muziek
  • (8)
    Evenement
  • (1)
    Natuur

Repair Café: Met de fiets er op uit

zaterdag 4 mei 10:00 t/m 15:00 uur

Foto: Ellen de Vette

Met ons thema "Met de fiets er op uit" staan wij voor u klaar om kleine reparaties aan uw fiets uit te voeren. Daarnaast zijn wij zoals altijd ook beschikbaar voor herstel van uw elektrische apparaten, speelgoed, meubilair, kleding en overige textiel artikelen. Ook bent u welkom voor het slijpen van uw scharen en messen.

Omdat de laatste zaterdag van de maand april op Koningsdag valt is de opening van het Repair Café Voorschoten verplaatst naar zaterdag 4 mei 2019. Wij zijn dan weer geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij van de Gemiva-SVG Groep in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten.  Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos door de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers. Echter voor benodigde stekkers, batterijen, lampen, fietsbanden en andere onderdelen vragen wij wel een kleine financiële bijdrage. Ook een vrijwillige bijdrage van iedere bezoeker wordt zeer op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en onderdelen kunnen aanschaffen.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar www.repaircafevoorschoten.nl of de site www.repaircafenederland.nl  

Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn Filiaal in Voorschoten.


deel deze activiteit