Een toast op de samenwerking, vlnr Marcel Schuller, FlorisV, Sonja Pluimgraaff (Upstairs), Irene van Teijlingen (Knip) en Renée Turion. Foto: PR
Een toast op de samenwerking, vlnr Marcel Schuller, FlorisV, Sonja Pluimgraaff (Upstairs), Irene van Teijlingen (Knip) en Renée Turion. Foto: PR Foto:

1ste editie Food La Route Voorschoten

zondag 19 mei 2019 13:00

Renée Turion organiseert met haar evenementenbureau Turion Events eens per jaar een food evenement in de leukste plaatsen van Zuid-Holland! 'Ik ben met Food La Route gestart omdat ik een 'echt Dorpsmens' ben, legt Renée uit. 'Het is écht fantastisch om mensen via Food La Route bij elkaar te brengen en te zien hoe er weer nieuwe contacten gelegd worden op zo'n avond. Ik ben in mijn eigen dorp gestart en in middels kun je op 11 locaties een Food La Route arrangement reserveren. Nu dus ook in Voorschoten!

door: Redactie

Voorschoten - 'Boek je een Food la Route arrangement dat kun je in één middag tijd genieten van de beste restaurants in Voorschoten. De laatste voorbereidingen worden nu uitgevoerd, zodat er op zondagmiddag 19 mei van 13:00 tot 18:00 uur massaal genoten kan worden. Op die middag gaat u een bezoek brengen aan de vier restaurants die hieraan meedoen: Floris V, Va Bene, De Knip en Upstairs'.

Hoe het werkt?
U meldt zich als deelnemer aan op de website van Food La Route. Op zondagmiddag 19 mei start u om 13.00 in een van de restaurants, waar u zich kunt laten verrassen door een heerlijk gerecht die de chef-kok persoonlijk voor u zal bereiden. Bij elke gerecht krijgt u een bijpassende wijn. U kunt natuurlijk ook altijd een ander drankje kiezen zoals bier/fris/koffie/thee. Nadat u heerlijk genoten heeft van het gerecht en een drankje reist u naar het volgende restaurant. Dit kunt u het makkelijkst met de fiets doen. Het is een leuke en nieuwe manier om langs alle vier de restaurants te gaan én toch lekker dichtbij huis te blijven.

Deelnemende restaurants Food La Route: Floris V, Va Bene, De Knip en Upstairs

Deelnemen
Aanmelden kan via www.FoodLaRoute.nl.
De kosten voor het deelnemen aan Food La Route is €59,50 p.p. inclusief een drankje bij elk gerecht.

Via de Facebookpagina van Food La Route kunt u op de hoogte blijven van de food events.