Zie ook  op de fb pagina van Doremifa www.facebook.com/doremifavoorschoten
Zie ook op de fb pagina van Doremifa www.facebook.com/doremifavoorschoten Foto:

Familiemusical Doremifa over Voorschoten

zaterdag 15 juni 2019 0:00 tot zondag 16 juni 0:00

Musicalgroep Doremifa brengt op 15 en 16 juni de musical Toen was Voorschoten nog heel gewoon, een familiemusical met grotendeels zelf geschreven liedjes, die zich afspeelt in Voorschoten eind 19e eeuw. Gebaseerd en gefantaseerd op de Voorschotense historie.

Doremifa bestaat uit een groep ouders en kinderen die samen de hele voorstelling zowel voor als achter de schermen in elkaar zetten.
De de hoofdpersoon is Jet, een doortastend meisje dat veel in haar mars heeft. Jet werkt in 't Wapen van Voorschoten, het café van haar oom. Zij ontdekt Jet dat de toekomst van Voorschoten mogelijk in gevaar komt. Met haar beste vriendin Klaartje probeert ze daar een oplossing voor te vinden. Ze krijgen hulp van Alexander en van Roderick, de zoon van de directeur van de Zilverfabriek. Als Roderick hoort hoe zijn vader de burgemeester chanteert om het land van de boeren af te pakken, wordt het probleem alleen maar ingewikkelder...
Wil je weten hoe dit verhaal afloopt? Kom dan kijken naar onze voorstelling! Zaterdag 15 juni om 19:00 uur, zondag 16 juni om 14:30 uur.
Toegangskaartjes: 15 euro (volwassenen) en 10 euro (kinderen) Kaarten voor de musical zijn vanaf nu verkrijgbaar via http://www.studio-stijn.nl/doremifa/