<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles
  • (2)
    Muziek
  • (2)
    Evenement

Lionsclub Wassenaar de Pauw organiseert Lente Fair

zondag 19 mei 11:30 uur

Foto: Marjolein

Op zondag 19 mei organiseert de Lionsclub Wassenaar de Pauw een grote Lente Fair bij Overdevest Tulpen & Zo aan de Katwijkseweg 19A in Wassenaar.

Tijdens deze fair zullen zowel gebruikte als nieuwe spullen (kleding, servies, brocante, speelgoed, boeken, (kinder)kleding, tassen en accessoires) worden verkocht. Tussen 11.30 en 17.30 uur is iedereen van binnen en buiten Wassenaar, jong en oud, welkom en kunt u naast het winkelen (pinnen is mogelijk) bij de diverse kraampjes genieten van heerlijke koffie met taart, verse sappen en andere drankjes.

Er komen foodtrucks zoals de Pizzabus, Australische tosti's van The Jaffle Sisters, culinaire hapjes en soepen van Uit de Pan, ijsjes en wafels van De Ijsprinses en Wassenaars gebrouwen bier van Crooked Spider.

Voor de kinderen wordt een kinder- en knutselhoek ingericht waar zij zich met "oud hollandsche spelen" zoals sjoelen, steltlopen en blik gooien kunnen vermaken. Bij het regelmatig draaiende Rad van Fortuin zijn er prachtige prijzen te winnen.  Kortom… een fair die u niet mag missen.

Aan deze Lentefair werken diverse Wassenaarse ondernemers mee zoals onder andere de Koffiebak, Menken Zuivel, Moriaantje, de Wijnheeren, Fernhout Tarot, Cointepas Interieur advies, Beelden Anne Salzer Levi en Creaties van Wen. En dit alles wordt muzikaal begeleid door de Rolling Beat Machine. Wij danken onze sponsoren Hans Bauer Interior, TAURO, Van Wijk Notarissen, Schildersbedrijf Winnubst, Steegman Elektrotechniek en Hoogglans conceptstore die deze fair mogelijk hebben gemaakt. 

De opbrengst van deze Lente Fair gaat naar Stichting Leergeld Wassenaar (www.leergeld.nl/wassenaar/) en Mijn Buuf (www.mijnbuuf.nl). 

Tot ziens op 19 mei!

 


deel deze activiteit