<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
 • Alles
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Film
 • (5)
  Evenement
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Natuur

PJPJ brengt ode aan Cole Porter

zaterdag 12 oktober 20:00 uur

Op 12 oktober 2019 om 20:00 uur vindt in het Cultureel Centrum het 2e concert van dit jazzseizoen plaats met de jonge talenten Ian Cleaver op trompet, Wouter van Deventer op gitaar, Cas Jiskoot op contrabas en zangtalent Herman Otten uit België. Speciale solist deze avond is saxofonist Simon Rigter, die doceert aan Codarts Conservatorium in Rotterdam en aan het Conservatorium Amsterdam.

De groep, samengesteld door drummer Joris van Deventer, zal extra aandacht besteden aan de muziek van componist en songwriter Cole Porter (1891) , bekend van de musicals 'Kiss me Kate' en 'Can Can' uit eind jaren '40 en begin jaren '50. Zanger Herman Otten opgegroeid in Kontich, vlakbij Antwerpen, is bezig met een tweede carrière als jazz-zanger want hij is al jaren huisarts! Geïnspireerd door Nederlandstalige zangers en dichters maar ook bijvoorbeeld Chet Baker en Frank Sinatra zal hij verschillende stukken met de band ten gehore brengen. Podium Jong Professionals Jazz organiseert en presenteert maandelijks jazz op topniveau in het Cultureel Centrum te Voorschoten. Entree slechts 7 euro. 

Zie voor meer info over PJPJ:  www.pjpj.nl

 


deel deze activiteit