<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles

Orgelconcert Laurentiuskerk met Kamerkoor

zondag 17 november 20:00 uur

Zondag 17 november organiseert de Stichting Laurentius Orgelconcerten weer een concert in de Laurentiuskerk aan de Leidse weg. Dat wordt het laatste concert van het seizoen 2019. Wim Loef speelt op het Mitterreither van den Brink orgel werken van Bach, Johann Sebastiaan en Carl Philip Emmanuël,  Alexandre Boëly en Bert Matter. Ook begeleidt hij het Voorschotens Kamerkoor dat in dit concert onze speciale gast is. O.l.v. Nico Hovius zingen zij de Heiligmesse Sankt Benardi von Offida, van Joseph Haydn (Hoboken XII:10).              

           

Het belooft een interessant en mooi concert te worden. De aanvang is om 20.00 uur, de Laurentiuskerk  in vanaf half acht open. Halverwege is er een pauze om de benen wat te kunnen strekken. Het concert is als gebruikelijk  vrij toegankelijk, maar na afloop is er wel een deurcollecte om de kosten van dit concert wat op te kunnen vangen, immers: een orgel leeft van de lucht, maar een orgelcommissie helaas niet. Voor verdere info zie de website www.laurentiusorgelconcerten.nl .

Van harte welkom allemaal, 17 november, 20.00 uur, in de Laurentiuskerk. Peter van Beurden.

 


deel deze activiteit