<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles
  • (3)
    Evenement

Wijk en Wouden gaat trappen voor warme hap

vrijdag 29 november 17:30 uur

Onder de naam 'Happen en trappen' houdt Wijk en Wouden weer een fietstocht door het donkere, landelijke grensgebied van Zoeterwoude, Hazerswoude en Benthuizen. Dit gebeurt op vrijdag 29 november a.s. met als startpunt het melkveebedrijf en zorgboerderij Van Velsen in de Weipoort.

Belangstellenden kunnen daar vertrekken tussen 17.30 en 18.30 uur. Deelnemers krijgen onderweg op elk van de vier agrarische locaties een gang van hun maaltijd aangeboden. Belangrijkste voorwaarden om mee te doen: een fiets met goede verlichting, eigen bestek, bord en beker meenemen (!) en een tijdig vertrek bij het startpunt 

De fietstocht is opgezet door de Vier Jaargetijden en duurt, afhankelijk van fietssnelheid, eetlust en pauzes ongeveer tweeënhalf tot drie uur. Op de agrarische bedrijven worden bezoekers, als ze dat wensen, bijgepraat door ondernemers, gezinsleden of medewerkers.     

Op de bedrijven kunnen deelnemers ook wat rondkijken.

Aanmeldingen bij voorkeur per Email: vierjaargetijden1@gmail.com met gewenste vertrektijd. Na bevestiging ontvangen deelnemers informatie over de route en stopplaatsen. De aanmelding sluit bij honderd deelnemers. Voor leden van de VANL kost de fietstocht plus vier gangen maaltijd € 3 euro. Van niet-leden wordt een bijdrage gevraagd van € 10 euro per persoon. Ter plekke aanmelden als W&W-lid is mogelijk (eerste jaar vrijstelling van contributie).

 


deel deze activiteit