<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles

Kerstrommelmarkt in Zoeterwoude

zondag 8 december 11:00 t/m 15:00 uur

De St. Jan's Fanfare organiseert op zondag 8 december in het Muziekcentrum aan de Schenkelweg 6 te Zoeterwoude de traditionele en gezellige kerstrommelmarkt. De kerstmarkt begint om 11:00 uur en duurt tot een uur of 15:00. Wilt u nog spullen kwijt, breng het gerust langs!

Alles wat je nodigt hebt om je huis en tuin in een uitbundige kerstsfeer te brengen, is er te koop, maar dan tegen rommelmarktprijzen. Denk aan verlichting, kerstballen, kandelaars, kunstbomen, slingers, kerstkleedjes, sterren, klokken, kerstdorpjes, te veel om alles op te noemen. 

Wil je dit jaar een nieuwe kleur met kerst of heb je spullen die je al jaren niet meer gebruikt, breng deze dan naar de Fanfare voor de jaarlijkse kerstrommelmarkt. Inleveren kan iedere donderdag vanaf 19:00 uur of op zaterdag 7 december vanaf een uur of 10:00 in het Muziekcentrum aan de Schenkelweg 6 in Zoeterwoude.


deel deze activiteit