<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles

Komend weekend kunstexpositie Bliksemflits

vrijdag 6 december 19:00 t/m 21:00 uur

Vrijdagavond 6 december van 19 tot 21.30 uur en zaterdag 7 en zondag 8 december van 11 tot 18 uur wordt in het voormalige kinderdagverblijf op Professor van der Waalslaan 26 in Voorschoten onder de titel Bliksemflits een unieke verkooptentoonstelling gehouden met kunstwerken van zes gerenommeerde kunstenaars. Van meubels en sculpturen tot grote objecten voor aan de wand en kleine voor om de nek, pols of vinger.

U kunt fraaie sieraden verwachten van Hendrik Komen, (schilder)kunst met een knipoog van Ella van Elck, textiele creaties van Dorothy Wedderburn, fotografische schilderijen van Maria Starke-Milkó, bijzondere meubels van Frida van der Poel en marmeren beeldhouwwerken van Rian Geurts.

Ideeën opdoen

Waar de kunstenaars u graag één of meer van de tentoongestelde objecten verkopen, kunt u ook langskomen om ideeën op te doen om hen opdrachten te verstrekken voor het creëren van iets wat helemaal aan uw wensen voldoet. De kunstenaars werken ook graag in opdracht. Daarom zijn ze ook voortdurend aanwezig en kunt u -onder het genot van een goed glas wijn- hen ontmoeten en met hen in gesprek gaan. Op zondag 8 december van 15 tot 17 uur organiseren zij ook een wijnproeverij, verzorgd door Wijnhuis De Wingerd.

Winterkunstmarkt

Vier van de deelnemende kunstenaars zijn lid van de Voorschotense Kunstkring (VKK). Die organiseert vrijwel gelijktijdig (op zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur) haar jaarlijkse Winterkunstmarkt op de zolders van het Ambachts- en Baljuwhuis aan de Voorstraat (boven Restaurant Floris V). Beide exposities bevinden zich op loopafstand (< 600 meter) van elkaar. Dus een mooie mogelijkheid om een hele middag kunst te proeven in Voorschoten.


deel deze activiteit