<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
 • Alles
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Film
 • (5)
  Evenement
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Natuur

Chateau Chantant op Kasteel De Wittenburg

zaterdag 25 januari 19:00 uur

Altijd al culinair willen dineren in een sprookjesachtige setting? Onder het genot van live muziek en entertainment van hoogstaande kwaliteit? In 2020 komt Kasteel de Wittenburg met een nieuwe concertreeks in samenwerking met Wentink Forno & Partners. Geniet van een avondvullend programma waarbij het u aan niets zal ontbreken. Wij serveren u een culinair 3-gangen diner bereid door Chef-kok Roy van Geel. Alle dranken die wij deze avond serveren zijn bij het arrangement inbegrepen. 

Tijden: 19:00 uur – ontvangt met een glas Champagne

20:00 uur – Aanvang show

23:00 uur – Einde show

Cast:

- April Darby

April Darby is een entertainer van wereldklasse. Een multi-talent, die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem, vastberaden is om ieder podium te veroveren! Tussen 2015 – 2017 speelde zijn meerdere keren de hoofdrol in de hitmuscial "The Bodyguard".

- Bryan B.

Na het zingen van enkele noten gaat het publiek helemaal los. Bryan B behoort in Nederland tot één van de beste zangers en werd bekend na zijn deelname aan de Voice of Holland seizoen 2018/2019.

- Graziella Hunsel

Graziella is een getalenteerde zangeres en beschikt over een breed repertoire. In 2018 heeft ze deelgenomen aan de Nederlandse versie van de "Passion". Onlangs heeft ze mee gedaan aan het RTL4 programma All together now, waarbij ze als winnares het podium verliet.

Dresscode: feestelijk.

Tafelindeling: U zult geplaatst worden aan een ronde tafel voor 8 of 10 personen. Mocht u met een gezelschap van 8 tot 10 personen komen, dan bent u verzekerd van een eigen tafel. Daarnaast kunnen wij u garanderen dat u met een gezelschap van minder dan 8 personen altijd bij elkaar zult zitten, maar dat uw tafel wordt aangevuld met een ander gezelschap.

Het arrangement: 

- € 89,50 inclusief 3-gangen diner en dranken uit het assortiment Binnenlands gedestilleerd voor niet leden

- € 67,50 inclusief 3-gangen diner en dranken uit het assortiment Binnenlands gedestilleerd voor leden. Allen te reserveren via Kasteel de Wittenburg zelf. 

Reserveren via 

https://www.eventim.nl/artist/chateau-chantant/

 


deel deze activiteit