<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles
  • (3)
    Evenement

Repair Café Voorschoten

zaterdag 29 februari 10:00 t/m 15:00 uur

Op zaterdag 29 februari is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 tot 15.00 uur in atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten.

Onze vrijwilligers staan dan weer klaar om in uw bijzijn de oorzaak van een defect aan uw kapotte spullen te achterhalen en waar mogelijk direct te herstellen.

Bij ons kunt u terecht met alle defecte huishoudelijke apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezetapparaten, scheertoestellen en lichtarmaturen,  kortom alle apparaten met een snoer met stekker. Daarnaast staan wij ook klaar voor uw kleding- en textielreparaties en bent u bij ons welkom met kapot meubilair en speelgoed. Ook voor het slijpen van scharen en messen en herstel van kleine gebreken aan uw fiets kunt u bij ons terecht.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar www.repaircafevoorschoten.nl of de site www.repaircafenederland.nl  

Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en Albert Heijn Filiaal Voorschoten.

 


deel deze activiteit