<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Schelpenworkshop

dinsdag 18 augustus 15:00 t/m 16:30 uur

Foto:

Vakantiestraat – Kom een windgong maken tijdens de schelpenworkshop!

Wist je dat je met schelpen hele mooie dingen kan maken? Tijdens deze schelpenworkshop maken we een windgong die je daarna in je eigen tuin of op het balkon kunt hangen.

Coby en Maria, vrijwilligers bij Natuurcentrum Katwijk zorgen voor genoeg schelpen, zodat iedereen een kunstwerk kan maken.

Wil je weten wat je nog meer met schelpen kunt doen? Van 11 augustus tot 6 oktober exposeert Coby van Houdt met haar werken van schelpen, zeewier en andere strandvondsten in Bibliotheek Voorschoten.

18 augustus 2020, van 15:00 tot 16:30 | Vakantiestraat op Oranjeplein Voorschoten Kosten: €2,50 Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Vakantiestraat - Muziek op Schoot|

Vier de zomer tijdens de extra workshops Muziek op Schoot in de Vakantiestraat. Muziek op Schoot betekent quality time voor (groot)ouder en kind. We zingen liedjes, dansen, spelen op instrumentjes. Het is leuk om de favorieten van je kind te ontdekken en thuis verder te spelen en te zingen. Bovendien is muziek op schoot goed voor de totale ontwikkeling van het jonge kind zoals emotionele, sociale en motorische ontwikkeling. Ook cognitieve ontwikkeling, taal, fantasie en lef worden ontwikkeld. De workshop voor 1-2 jarigen heeft als thema ‘Vier de zomer’. De workshop voor 2-4 jarigen heeft als thema ’Ga je mee naar het strand?’

De workshops worden gegeven door Lieneke Schotanus, een heel ervaren muziekpedagoge die de lessen helemaal afstemt op de groep.

18 augustus 2020, van 10:00 tot 11:45 | Vakantiestraat op het Oranjeplein Voorschoten Kosten: €5,-

Word LEGOMASTER in de bibliotheek en kom naar de legoworkshop!

In deze zomer organiseren we in samenwerking met Young Engineers een leuke legoworkshop!

We bouwen een hijskraan die tot 2 kilo of zelfs meer kan tillen. We bouwen hem met veel tandwielen en hij is supersterk.

Wil je zeker weten dat je hierbij kan zijn? Koop dan snel kaarten en voorkom teleurstelling.

20 augustus 2020, van 11.00 tot 12.30 | Bibliotheek Wassenaar|

27 augustus 2020, van 11.00 tot 12.30 | Bibliotheek Voorschoten

Kosten: €12,-

Ken jij onze leestips al?|

Boeken die aangeraden worden door medewerkers of bezoekers zetten we in een aparte kast. In elk boek staat wie dit aangeraden heeft en waarom. Zo inspireren we elkaar. Heb jij ook een leestip? Laat ons dan weten waarom juist dit boek een tip is. Wij zorgen er dan voor dat jouw leestip voor iedereen zichtbaar is!

Iedereen kan meedoen, jong én oud, en je kunt zowel leesboeken als informatieve boeken tippen. Kom snel naar de bibliotheek en geef jouw leestip door!


deel deze activiteit