<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles

Maak kennis met golf, tijdens Open dag Golfbaan Het Wedde

zaterdag 19 september 9:00 uur

Foto:

Op zaterdag 19 september 2020 stelt golfbaan Het Wedde haar baan open voor iedereen.

Voorschoten - Golfen is een sport voor jong en oud en zelfs met in achtneming van de geldende coronaregels een prettige bezigheid. Op de golfbaan het Wedde in Voorschoten loop je in prachtige natuur ontspannen een balletje te slaan. Voor beginners, maar ook voor gevorderden is dit een uitdagende PAR 3, 9 holes baan, voor 1001 meter golfplezier.

Medewerkers van Sportfondsen Voorschoten (baanexploitant), vrijwilligers van de Voorschotense Golf Club (VGC) en golfprofessional Anneke Soonius van Golf4Iedereen/Optimaal golf staan tijdens de "Open dag" op 19 september voor u klaar om u alles te vertellen over onze 9-holes PAR3 baan, de club en de golfschool.

I.v.m. Corona vooraf registreren
Er is een leuk programma samengesteld zodat u kennis kunt maken met onze pro, de baan, de club en/of de golfsport in het algemeen. U kunt deelnemen aan een clinic: putten, chippen en afslaan, maar daarnaast gaat u ook enkele holes de baan in met een pro! (clubs en ballen zijn voorradig). In verband met de coronaregels is helaas wel registratie* vooraf verplicht en is het aantal beschikbare plaatsen voor deze dag beperkt.

Gratis greenfee tijdens "Open dag"
Bent u al in het bezit van GVB/Handicap-54? Speel dan deze dag gratis op golfbaan Het Wedde! Boek een gratis starttijd op 19 september vanaf 14.00 uur via de website van de Voorschotense Golf Club (www.vgcgolf.nl/registratie), om een rondje te spelen op Golfbaan Het Wedde.

Programma:
09.45 uur Ontvangst 1e groep (maximaal 15) 10.00 -11.30 Start clinic
11.45 uur Ontvangst 2de groep (maximaal 15)
12.00 – 13.30 uur Start clinic
13.45 uur Ontvangst eerste gratis greenfee spelers start vanaf, 14.00 uur
14.00 uur à Iedere 10 minuten flights van max. 3 spelers, Handicap-54 of lager.

Aanbieding, jaarkaart ed..
Voor geïnteresseerden ligt er een leuke aanbieding klaar. Nieuwsgierig? Registreer je! *) Registreren voor 17 september op de website (https://www.vgcgolf.nl/opendag) voor een plekje op de open dag van de golfbaan Het Wedde, Richard Wagnerlaan 85, 2253 CD Voorschoten.


deel deze activiteit