<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles

Gratis lezing ‘Jij en je gezin' bij Tokkelientje

donderdag 15 oktober 19:30 uur

Foto:

Tijdens de ‘Week van de Opvoeding’ die plaats vindt van 5 tot en met 9 oktober 2020 bundelen ouder- en kindcounselor Anne Maartje Blok en professional organizer Suzanne van Wieringen hun krachten en delen zij hun kennis en ervaring tijdens de gratis lezing ‘Jij en je gezin – Tijd en aandacht voor jezelf als moeder’.

Door Corona zijn ouders en kinderen vaker en meer thuis, waardoor werk en privé meer dan ooit tevoren door elkaar lopen. Veel moeders houden alle ballen hoog houden, en vergeten daarbij bewust tijd voor zichzelf te maken. Terwijl het juist zo belangrijk is dat zij goed voor zichzelf zorgen, door thuis te kunnen ontspannen, genieten én op te laden.

Tijdens de lezing wordt ingegaan op de invloed die moeders hebben op de emoties en het gedrag van hun kind(eren). Daarnaast wordt besproken dat als moeders tijd en aandacht aan zichzelf geven, zij rust en ruimte krijgen en ervaren, die zij uitstralen en uitdragen naar hun kinderen. Waardoor er bijna als vanzelf een positieve flow komt binnen het gezin.

Klaar met rennen en vliegen, stress en schuldgevoelens? Tijd voor verandering en meer verbinding met je gezin? Mis deze inspirerende lezing niet en kom naar de lezing op maandagavond 5 oktober a.s. om 19:30 bij Tokkelientjes Kidscafé, Schoolstraat 258 in Voorschoten. Ga naar www.springkinderpraktijk.nl of www.vanwieringenwerkt.nl voor meer info, inschrijven en overige data en locaties. Zeker zijn van een plek: scan de QRcode.

Foto: Ellen
deel deze activiteit