<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles

Lustrum Piet Wezepoel Jazz Festival

zaterdag 21 mei 17:00 uur

Foto:

Na twee jaar gedwongen stilte wordt op 21 mei de 5e editie van het Piet Wezepoel Jazz Festival gehouden in het Cultureel Centrum aan de Pr. Marijkelaan. Opnieuw met internationale jazzmusici en jong jazztalent. Uniek in Nederland. 

Zangeres Denise Jannah

Meervoudig Edison winnares Denise Jannah is de eerste Nederlandse muzikant die een platencontract tekent bij het vermaarde Amerikaanse jazzlabel ‘Blue Note’. Zij trad over de hele wereld op en is een zeer geziene gast bij de meest uiteenlopende formaties: van het Rosenberg Trio tot de Carnegie Hall Jazz Band (USA) en van het Willem Breuker Kollektief tot het Metropole Orkest en zij stond zeven keer op het North Sea Jazz Festival!

Drie generaties ontmoeten elkaar

Jonge jazztalenten (8-18 jaar), jonge professionals van het Koninklijk Conservatorium Den Haag én de top van de Nederlandse jazz ontmoeten elkaar in het sfeervolle Cultureel Centrum in Voorschoten. Naast Denise Jannah en jong jazztalent onder leiding van Niels Tausk, Marc van Rooij, Robert Koemans en Sebastiaan van Bavel treden op Duckpin Bowling Alley (Kegel brothers), Veronica Cimino 4et, Aseo Quartet, Tristan Guillaume Group en het Lidija Strika Quartet.

5e editie Piet Wezepoel Jazz Festival

Het vijfde Piet Wezepoel Jazz Festival is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van eigen sponsors en van de Stichting Louise de Lang-van Schaik, Stichting Katapult en Regiobank Voorschoten.

Entree, locatie en kaartverkoop

Locatie: Pr. Marijkelaan 4. Parkeren is gratis. Entree is € 12,50, voor jongeren 12 tot 18 jaar en voor studenten is de entree € 5,00 en voor jongeren tot 12 jaar is het gratis. De aanvang is om 17.00 uur.

Kaartverkoop en meer informatie pjpj.nl/piet-wezepoel-jazz-festival-2022

Waar staat PJPJ voor?

PJPJ is in 1994 opgericht met het volgende doel: het opdoen van extra podium- en presentatie ervaring door jazzstudenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Sinds 2013 vindt dat plaats in een unieke ‘concert setting’ in het Cultureel Centrum Voorschoten. Met de jazzconcerten en jazzfestival draagt PJPJ op een laagdrempelige manier bij aan het bevorderen van live jazzmuziek in Voorschoten en de regio.
deel deze activiteit