Afbeelding
Foto:

Zomereditie Rendierenloop

zondag 26 juni 2022 15:00

De Rendierenloop vindt dit jaar eenmalig plaats in de zomer, op 26 juni. Vorig jaar kon de editie niet doorgaan vanwege de coronacrisis. Voorschoten’97 verplaatste de Rendierenloop daarom naar de zomer, waardoor het direct ook onder de jubileumactiviteiten van de club valt. Onderweg staan de deelnemers meerdere zomerse en sportieve verrassingen te wachten.

Naast de funrun en wandeling staat ook de traditionele kids funrun op het programma. Om 15.00 uur starten de kinderen vanaf Voorschoten’97 voor een bijzondere route van ongeveer 1 kilometer langs de verschillende sportverenigingen rondom Sportpark Adegeest. Om 16.00 uur gaan de wandelaars van start. De hardlopers volgen om 16.30 uur.

Meer informatie en inschrijven
Meer informatie is te vinden op de website www.rendierenloop.nl. Hier kun je je ook inschrijven. Kinderen tot en met twaalf jaar betalen 5 euro. De kosten voor volwassenen bedragen 10 euro. Wil je als gezin deelnemen aan de wandeling? Je betaalt dan slechts het totaalbedrag van 25 euro. De opbrengst gaat volledig naar de broodnodige nieuwe atletiekbaan van Voorschoten’97.