<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles
  • (1)
    Muziek

Kinderbioscoop

woensdag 15 september 13:30 t/m woensdag 22 september 13:30 uur

Foto:

Op woensdagen en in het weekend draaien de komende week de volgende film in het Filmtheater aan de Pr. Marijkelaan 4. 

Paw Patrol – De Film

Familiefilm, avontuur, animatie,86 min. Kijkwijzer: AL

Het puppyteam trekt eropuit naar Avonturenstad waar hun grote vijand Humdinger burgemeester is geworden. Ze moeten de ene na de andere stommiteit van de burgemeester oplossen. Het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty

Zaterdag 18 september, 13.30: Spirit - Ongetemd

Animatie, familiefilm van de makers van Dreamworks, 88 min. Kijkwijzer: 6. In Filmtheater Voorschoten te zien vanaf 8 september.Spirit Ongetemd is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt. Ze raakt bevriend met een wild paard.

Woensdag 22 september, 13.30: Boss Baby: Familiezaken (2D)

Animatie, komedie, familiefilm, 108 min. Kijkwijzer: 6De kinderen uit het vorige Boss Baby-verhaal zijn nu volwassen en zijn ieder een eigen weg gegaan. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. De kinderen van Tim en zijn vrouw Carol hebben heel bijzondere eigenschappen en onverwacht raken te terecht in een nieuw avontuur met een jongere generatie Boss Baby.

In verband met de corona-maatregelen mogen er per voorstelling maximaal 59 bezoekers worden toegelaten.

Om te voorkomen dat een voorstelling overbezet raakt vraagt het filmtheater bezoekers om kaartjes vooraf online te kopen via www.filmtheatervoorschoten.nl. Bescherm anderen: blijf thuis bij verkoudheidsverschijnselen.

Filmtheater Voorschoten

Prinses Marijkelaan 42

252 HH Voorschoten

Informatie en kaartjes: www.filmtheatervoorschoten.nl


deel deze activiteit