<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
  • Alles
  • (2)
    Muziek
  • (2)
    Evenement

Voorschotense Kunstkring start 2018 met algemene ledenexpositie

zaterdag 13 januari 0:05 t/m zondag 4 februari 0:05 uur

Meer dan twintig deelnemers

De Voorschotense Kunstkring (VKK) begint het nieuwe jaar op 13 januari met een algemene ledententoonstelling waaraan niet minder dan 23 kunstenaars meedoen. Daardoor kan iedereen snel een goede indruk krijgen van de huidige grote talenten die bij deze vereniging van beeldend kunstenaars onderdak hebben gevonden. Tot en met 4 februari kan de expositie op de zolders van het Ambachts- en Baljuwhuis (boven Restaurant Floris V op Voorstraat 12) op woensdag, zaterdag en zondag tussen 14 en 17 uur worden bezocht. Groepen leidt men gedurende de expositieperiode graag op afwijkende tijden rond.

De deelnemende kunstenaars zijn: Monique Nievaart, Elisabeth Vuez, Lucy de Kruijf, Maria Starke-Milkó, Gerrie Brust Bijmolt, Mieke Beyersbergen, Miriam Ooms, Johan Timmers, Ella van Elck, Fanny Mazure, Ankie de Reus, Tilla Visser, Félice Vermeire, Marian Zult, Rian Geurts, Ina Versteeg, Martin Bergwerff, Albert-Jan Cool, Charlotte Boschma, Janine Neuteboom, Anne Hulleman, Sonja van der Burg en Daniëlle Proper. Een klein deel van hun tentoongestelde werken kunt u nu al bekijken op www.voorschotensekunstkring.nl. Doorklikken op Exposities, huidige expositie. Op de site vindt u ook meer achtergrondinformatie over de deelnemers.

Officiële opening

De officiële opening vindt op zaterdag 13 januari om 16 uur plaats. Daarna is er ook gelegenheid om elkaar onder het genot van een gratis hapje en drankje gelukkig nieuwjaar te wensen en in contact te komen met de meeste van de deelnemende kunstenaars. Veel van de tentoongestelde werken zijn voor heel redelijke prijzen te koop. Gedurende de rest van de expositieperiode kunt u meestal slechts één of twee kunstenaars spreken. Wie wanneer aanwezig is, is op de zolders bekend.

Bij de foto: Albert-Jan Cool brengt onder meer dit schilderij in van de Doesbrug in Leiderdorp in wintersedeel deze activiteit