Afbeelding
Foto: Alex Schroder

Swingband The Royal Croquettes bij PJPJ

zaterdag 28 januari 2023 20:00

De swingband The Royal Croquettes neemt u op zaterdag 28 januari mee naar de traditionele jazz-en swingmuziek uit de jaren 1920-1940. Dit bijzondere jazzconcert vindt plaats in de Grote Zaal van het Cultureel Centrum. 

The Royal Croquettes, bestaande uit 8 jazzstudenten uit verschillende landen, werd in 2019 opgericht aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Tijdens de COVID maatregelen repeteerden de studenten digitaal met elkaar, ieder vanuit hun thuisland. Eenmaal terug op het Conservatorium ging het snel en nu treden ze regelmatig op in de regio Den Haag. 

De bandleden zijn: Daniela Fanelli, zang, Niccoló Angioni, trompet, Davide Sgarra, klarinet, Gerard Piera, trombone, Simon Gelsdorf, piano, Huub Oomens, gitaar, Thor Eide Johansen, contrabas en Nikos Katrakoulis, drums.

De avond begint om 20.00 uur. Entree € 7,00, tot 18 jaar gratis. Vooraf reserveren is niet nodig.

De kaartverkoop is bij de ingang van het Cultureel Centrum, Pr. Marijkelaan 4. Het Cultureel Centrum is rolstoeltoegankelijk en gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Parkeren is vrij. Meer informatie over PJPJ Voorschoten en de bandleden is te vinden op www.pjpj.nl/agenda