Afbeelding
Foto:

Films in de kinderbioscoop

zondag 29 januari 2023 13:30 t/m woensdag 1 februari 13:30

Zo 29 januari 11.00: Cinemini: Bings Dierenverhalen’
Cinemini is een maandelijks film- en spelprogramma op de zondagochtend voor peuters en kleuters (2 – 6 jaar) met hun ouders of begeleiders. Tijdens de korte filmpjes blijft het licht een beetje aan en mogen kinderen rondlopen. Na het filmprogramma is er limonade en kunnen kinderen onder begeleiding tekenen en spelen met licht-en-schaduwspelletjes, de ouders kunnen er een kopje koffie bij bestellen. Deze keer een compilatieprogramma van korte animatiefilmpjes over dieren.

Zo 29 januari 13.30, wo 1 februari 15.30: De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2D/3D)
Animatie, familiefilm, 105 min. Kijkwijzer: 6
In deze avonturen-sprookjesfilm speelt de Gelaarsde Kat, bekend van de Shrek-films, weer een hoofdrol. Hij komt erachter dat hij door al zijn gevaarlijke avonturen acht van zijn negen levens heeft verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan een reis door het Zwarte Woud, op zoek naar de Wensster die hem zal redden. Omdat hij nog maar één leven heeft, moet hij de hulp vragen van zijn vroegere partner en aartsvijand Kitty Poezelpootje. Ook de sjofele, praatgrage, altijd vrolijke Perro biedt zich aan als hulp, maar of dat helpt? Op hun tocht worden ze op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje en de drie beren, “Big” en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf.

Wo 1 februari 13.30: Het Feest van Tante Rita
Vrolijke, muzikale familiefilm, 80 min. Kijkwijzer: ALTheo en Lulu zijn uitgenodigd voor het grootste dansfeest van het jaar “Het Feest van Tante Rita”, maar voordat ze daar zijn gaat er eerst van alles mis. De auto rijdt niet, er is een leeuw ontsnapt en ze worden onderweg dwarsgezeten door een jongen die zelf heel graag de danswedstrijd wil winnen.

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten
Informatie en kaartjes: www.filmtheatervoorschoten.nl