Afbeelding
Foto:

Films in de kinderbioscoop

zondag 19 november 2023 13:30 tot woensdag 22 november 13:30

FAMILIEVOORSTELLINGEN

Zo 19 nov 11:00: Het boek van Sinterklaas (jeugdtheater)
Voor kinderen zijn de weken voor het Sinterklaasfeest de meest spannende tijd van het jaar. Om deze spanning te ontladen heeft Koos Wieman een voorstelling gemaakt, speciaal voor de kleinsten. We zien het grote boek van Sinterklaas, maar komt Sinterklaas nu wel of niet? Of wordt het een voorstelling met ‘Sinterkoos’?

Zo 19 nov 13:30, Wo 22 nov 15:30: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot
Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord van de pakjesboot, gaat het helemaal verkeerd. Bakpiet zit met zijn handen in het haar als de chocolade is gesmolten, Coole Piet krijgt last van rode bulten en Danspiet krijgt ruzie met haar beste vriend. Uiteindelijk gaat het zelfs zo mis dat de boot van koers raakt en vastloopt op een eiland. Zal De Club van Sinterklaas nog wel op tijd aankomen voor pakjesavond?

Wo 22 nov 13:30: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond
Sinterklaas komt dit jaar voor de honderdste keer naar Nederland. Om dit te vieren willen de Pieten hem verrassen met een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten. Robbie Reuzel, die ook op 5 december jarig is, wordt echter woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen. Zal het de Pieten lukken om pakjesavond te redden?

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten
Informatie en kaartjes: www.filmtheatervoorschoten.nl