Afbeelding
Foto: NELLEKE DE VRIES

Intocht Sinterklaas in het centrum op 25 november

zaterdag 25 november 2023 10:00

Ook dit jaar bezoeken de Sint en de Pieten het centrum van Voorschoten. De complete Pietenband is natuurlijk van de partij, maar ook Ballonpiet, Glutenvrije Piet, Danspieten en veel andere leuke Pieten komen gezellig mee. 

Wij verwachten Sint rond 10 uur bij het Kruispunt tegenover de AH. Vanaf daar zal Sint met de Pieten in een muzikale optocht naar de Schoolstraat en de Voorstraat verder gaan. De Pieten delen tijdens de intocht kruidnoten uit. Heb je een glutenallergie? Zorg dan dat je de Glutenvrije Piet ziet. Die Glutenvrije Piet heeft speciaal voor jou glutenvrije kruidnoten. 

In de Voorstraat staat de stoel voor de Sint op het podium dan klaar. Wil jij de Sint een handje geven, iets leuks zeggen of zo’n mooie tekening geven. Kom dan via de trap het podium op. Verder kun je lekker sporten, dansen en bewegen met de Pieten. En Ballonpiet heeft beloofd weer de leukste Sint-creaties van ballonnen te maken voor jou. 

Let op: Sint en Pieten zullen tot 12:00 uur in het centrum zijn.