Afbeelding
Foto: @SarinaMissot

Teken en Schilderworkshop ‘Creëren van Binnenuit’

zaterdag 25 november 2023 10:00 tot 17:00

 Wat ga je deze workshop doen?

Tijdens deze workshop maak je contact met jouw bron, om vanuit hier te creëren.

In jouw eigen ritme, jouw flow, in jouw eigen persoonlijke beeldtaal.

We doen dat door middel van meditatie, lichaamsbewustwording, korte en langere teken/ schilder opdrachten op doek en papier.

Er wordt voornamelijk gewerkt in stilte of onder begeleiding van begeleidende klanken en ritmes van de sjamanendrum, zodat je werkelijk naar binnen kan keren. Zo ontstaat er de ruimte om jezelf te kunnen openstellen voor wat zich werkelijk naar buiten wil manifesteren.

Verwachtingen 

Zie en ervaar deze workshop als een avontuur, een ontdekkingsreis, waarin je speelt met kleuren, lijnen, vormen, bewegingen en emoties. Waar geen goed of fout is. Laat je kinderlijke nieuwsgierigheid opkomen en laat verwachtingen los, volg je intuïtie en sta open voor hetgeen dat zich op dat moment geopenbaard wil worden vanuit de diepere lagen vanuit jouw bewustzijn. Welke beelden ontvouwen zich vanuit jou?

Geen ervaring met tekenen/ schilderen en/ of meditatie?

Dat is geen probleem, de workshop is geschikt voor zowel beginners en gevorderden. Er worden geen cijfers gegeven, er is geen oordeel. Vanuit een veilig veld mag ieder op zijn/ haar manier scheppen. Het is toch prachtig om de uniekheid en eigenheid in het werk te zien. De een met een heel fijn precies handschrift, de ander groots en grof. De een figuratief, de ander abstract, het is allemaal goed. Voel je vrij om je te laten gaan en misschien ook om blokkades te doorbreken. 

Materiaal

De workshop is inclusief materiaalverbruik. Er wordt gewerkt met kwalitatief studiemateriaal op papier en/ of doek met aquarelverf, -stift, -potlood, -wasco, acrylverf, -inkt en -stift. Ik werk met merken als Amsterdam, Caran d’ Ache, POSCA, Talens, Winsor &Newton.

voor wie volwassenen

datum zaterdag 25 november

tijd 10.00- 17.00 uur

locatie Oud Woelwijck, voorschoten

uitwisseling €140,00 euro

Inclusief materiaal, edelsteen/ kristal, koffie, thee, lunch

Inschrijven kan tot 11 november.

De workshop gaat door bij minimaal 7 deelnemers.

De inschrijving is pas definitief na betaling en schriftelijke bevestiging van mij.

www.sarinamissot.com

sarinamissot@gmail.com

0626036296

Locatie