SoulMarket komt naar Leiden

zondag 5 november 2023 11:00

Vergeet wollige deelnemers in een achterafzaaltje. De SoulMarket is een frisse wind in de wereld van paranormale beurzen. En deze is gewenst, want er zijn heel veel leuke ondernemers in de branche die nergens terecht konden. 

Wij, Sam Labbaci en Aimy Geeroms van MARCKT! geven hen het podium dat zij zoeken en verdienen.“Aimy, zullen we een SoulMarket in Leiden organiseren? Daar is het idee ontstaan.”

Gecreëerd vanuit een eigen behoefte en een retail concept is de SoulMarket ontstaan. Sam woonde toen in Leiden en bezocht regelmatig een beurs. “De gemiddelde spirituele markt of beurs vond ik ongezellig en sloot niet aan bij de behoefte van vele bezoekers. Als oud winkel eigenaresse schreef ik eerst een retail concept, maar gaandeweg kwam ik erachter dat ik vanuit vrijheid wilde ondernemen en niet aan een pand wilde vastzitten”.

Het concept werd dus geboren in Leiden en later verder uitgewerkt. Er zijn sinds 2018 reeds 7 edities geweest in Oudewater, Gouda en Utrecht. De SoulMarket is niet ons enige concept en omdat MARCKT! zo enorm groeide is Aimy dit jaarvolwaardig compagnon geworden.

Wij vinden dat het anders kan. Wij vinden dat markten anders kunnen. De SoulMarket is daar een van en het is een toffe lifestyle beurs voor de bewuste mens anno nu. De tijd dat je uitgelachten werd op het schoolplein omdat je moeder bij de bio winkel kocht en een gequilte bodywarmer droeg is echt voorbij. Spiritualiteit is voor steeds meer mensen iets wat er gewoon bij hoort.

Op zondag 5 november van 11.00 – 17.00 uur in het Pesthuis te Leiden, komen de leukste deelnemers samen en presenteren zij hun producten en/of diensten. Van tarotisten tot zelfgemaakte bio beauty en van fijne vintage, boho fashion, edelstenen en toffe woonaccessoires tot reiki. Duurzaam, one of a kind en altijd eerlijk.

Je vindt er bijzondere ondernemers die net even anders zijn en stuk voor stuk vanuit hun hart werken. De ideale plek om alvast de leukste kerstkado’s te kopen of een korte jaarreading te doen!

De entree is E.3,-Kaarten kunnen aan de deur gekocht worden, of via de website www.marckt.nl