Afbeelding
Foto:

Broadway Hits and Musicals

donderdag 23 februari 2023 19:30

“Broadway Hits and Musicals”  Een concert door koren en orkest van de British School samen met het Voorschotens Kamerkoor op donderdag 23 februari in de Dorpskerk te Voorschoten. 

De British School in Voorschoten heeft een aantal koren van leerlingen in diverse leeftijdscategoriën. Deze koren zullen een gevarieerd programma brengen van musical songs, o.a. ‘A Million Dreams’, ‘Rhythm of Life’ and ‘Bring Him Home’. 

Het Voorschotens kamerkoor brengt meerstemmig een aantal populaire popsongs uit de jaren zeventig, o.a. ‘Love of my life’ en ‘Bridge over troubled water’. Tussendoor zijn er nog twee zang solo’s, een optreden van het Orchestra ook uit leerlingen van de British School die o.a. een Harry Potter medley speelt, en een muzikaal intermezzo met het ukelele ensemble. De grote finale is als alle koren samen een medley zingen van songs uit ‘Phantom of the Opera’. 

Het belooft een gezellige en vrolijke avond te worden. Een leuke kans om als dorp een keer kennis te maken met de British School. Het concert in de Dorpskerk begint om 19:00 uur en kaarten à € 10 zijn te koop via de website: www.voorschotenskamerkoor.nl. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang, maar vanwege het beperkt aantal zitplaatsen, moeten ze wel een vrijkaartje bestellen via de website als reservering.

“Braodway Hits and Musicals”
A joint concert by the choirs and orchestra of the British School in The Netherlands and the Voorschoten Chamber Choir. It is an evening full of popular songs from musicals, such as ‘A Million Dreams’, ‘Rhythm of Life’ and ‘Bring Him Home’ which will be performed by the Choirs of the British School.

The Voorschoten Chamber Choir will bring a selection of golden oldies from the seventies such as ‘Love of my life’ en ‘Bridge over troubled water’. A variety of performances also include duets and musical intermezzos by the BSN orchestra performing The Harry Potter Medley, and a ukelele emsemble that will bring a rendition of ‘City of Stars’. The grand finale by both Voorschoten Chamber Choir and the BSN Choir is The Phantom of the Opera Medley. 

A funfilled evening of entertainment by Voorschoten’s very own BSN and VKK.

Date and location: Thursday February 23, 2023, 19h00, Dorpskerk Voorschoten. Tickets à € 10 are available at the website: www.voorschotenskamerkoor.nl. Children under 12 are free. However, due to limited seats, please order both paid tickets as well as free tickets online to ensure seats.