Afbeelding
Foto:

Pauline Oostenrijk en The Hague String Trio spelen ‘Mozart en zijn tijdgenoten’

dinsdag 25 april 2023 20:00

De Stichting Kunstkring Duivenvoorde organiseert al 45 jaar (kasteel)concerten op Kasteel Duivenvoorde. Op 25 april start de nieuwe serie van zes concerten met een optreden van de hoboïste Pauline Oostenrijk en het The Hague String Trio. Pauline Oostenrijk won de Nederlandse Muziek Prijs, was 25 jaar solohoboïst van het Residentie Orkest en maakte een groot aantal cd’s met solo- en kamermuziek-repertoire. Het gerenommeerde The Hague String Trio bestaat al sinds 2006 in ongewijzigde samenstelling. Justyna Briefjes en Miriam Kirby zijn beide lid van het Residentie Orkest en Julia Dinerstein is vooraanstaand docente altviool aan diverse conservatoria in Nederland. Op het programma staan onder meer werken voor hobokwartet van J. Chr. Bach, Kramár, Cannabich en het befaamde Hobokwartet in F van Mozart. Pauline Oostenrijk speelt ook een solostuk van Telemann van haar laatste cd ‘Fantasia! Dialogue for one’. 

Datum: 25 april 2023. Aanvang 20.00 uur. Locatie Kasteel Duivenvoorde Voorschoten. Kaarten à €29,50 (inclusief pauzedrankje) kunnen worden besteld via de website www.kunstkringduivenvoorde.nl. Voor de hele serie van zes concerten zijn nog passe-partouts beschikbaar, waarbij een concert gratis is.