Afbeelding
Foto:

Films in de kinderbioscoop

zondag 28 mei 2023 13:30 tot woensdag 31 mei 13:30

FAMILIEVOORSTELLINGEN

Zo 28 mei 13:30, Ma 29 mei 15:30: Superkat Maurice
Ratten! Ze zijn overal…. Dus wat heeft elke stad nodig? Een rattenvanger, Superkat Maurice! Maurice is een straatwijze kat die samen met Mees, Zonnebrand en Gevaarlijke Bonen een perfecte ‘business’ heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen. Alles gaat goed tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn! Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia (Georgina Verbaan) die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen.

Ma 29 mei 13:30, Wo 31 mei: 15:30: Mavka
In de eeuwenoude Oekraïense bossen wonen wonderlijke wezens die hun heilige rijk trouw bewaken. Een van hen is het jonge meisje Mavka, Beschermer van het Woud. Haar belangrijkste taak is hun grootste vijand, de mens, buiten het Woud te houden. Maar kan ze deze taak nog wel volbrengen als ze verliefd wordt op de jonge dorpeling Lucas en de hebzuchtige Kylina erop uit is om het Hart van het Woud te bemachtigen?

Wo 31 mei 13:30: Onder het Maaiveld Junior
Wist je dat er in een handje grond meer bodemdiertjes leven dan dat er mensen op de aarde wonen? Onder het Maaiveld Junior neemt je mee op een ondergrondse reis naar allemaal beestjes die je nog nooit gezien hebt. Na het zien van de film kijk je op een totaal andere manier naar je eigen omgeving en krijg je zin om zelf aan te slag te gaan. Tegels uit de tuin wippen en de natuur een handje helpen.

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten
Informatie en kaartjes: www.filmtheatervoorschoten.nl