Afbeelding
Foto:

Bijenmarkt in Leiden

zaterdag 10 juni 2023 10:00 tot 17:00

De Leidse Bijenmarkt is al jaren een begrip in Leiden. Ook dit jaar is er op 10 juni weer van alles te beleven op deze gezellige en sfeervolle markt. Op het terrein van Museum Volkenkunde, aan de Steenstraat staan meer dan 60 kramen waarbij van alles te zien en te koop is. Van bij-vriendelijke planten en ambachtelijke producten tot honing en honingproducten in allerlei soorten en smaken. 

Altijd zelf graag een bijenvolk willen hebben? Dat kan. Bij de imkervereniging Leiden e.o. is informatie verkrijgbaar over honingbijen en u kunt materiaal kopen voor uw eerste bijenvolk. 

Ook voor kinderen is er van alles te doen. Ze kunnen genieten van een theatervoorstelling van Ploef, met hun handen bezig zijn bij de knutselkraam of op onderzoek uit gaan bij het IVN. Verschillende artiesten zullen met hun muziek bijdragen aan een gezellige en ontspannen sfeer op de markt. De markt wordt weer feestelijk geopend door Kees Verdegaal en een optreden van de Franciscusband. 

Op de Leidse Bijenmarkt is er voor iedereen wat bijzonders te doen en te beleven. De markt is geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op:
www.deleidsebijenmarkt.nl
www.instagram.com/leidsebijenmarkt/
www.facebook.com/leidsebijenmarkt