Carmen de Jong, eigenaresse IWondertraining, Papelaan 85T-Voorschoten - 0627294789 of 0621410602
Carmen de Jong, eigenaresse IWondertraining, Papelaan 85T-Voorschoten - 0627294789 of 0621410602 Foto:

17 juni Open dag bij IWondertraining

zaterdag 17 juni 2023 14:00 tot 17:00

Op zaterdag 17 juni van 14.00 tot 17.00 uur kunt u kennismaken met IWondertraining, een nieuwe vooruitstrevende manier voor behandeling van pijnbestrijding, bevorderen van spiergroei en vetverbranding. In haar nieuwe studio aan de Papelaan 58 T in Voorschoten legt Carmen de Jong, eigenaresse van IWondertraining, uit hoe de methode werkt.

‘Normaal gesproken sturen onze hersenen de signalen naar de spieren. Bij IWonder gebeurt dat door elektromagnetische impulsen die de spieren samentrekken. Op deze manier worden de spieren voor 100% getraind, terwijl je rustig op de behandeltafel in de studio ligt. Revolutionair bij deze training is dat het apparaat ook zorgt voor neurostimulatie. Op deze manier worden de zenuwbanen opengezet en blokkades opgeheven. Mentaal merken klanten dat ze meer energie hebben, soepeler zijn en beter in hun vel zitten. Het zorgt onder andere voor verlichting van de pijnklachten voor bijvoorbeeld mensen met reuma, rugklachten en fybromyalgie, omdat zij op deze manier trainen zonder hun gewrichten te belasten. 

Ook veel (top)sporters hebben de methode ontdekt, voor spieropbouw, maar ook voor het behandelen van blessures. De methode is, door de sterke spiercontracties van dieper liggende spieren, ook heel succesvol voor het versterken van de bekkenbodemspieren, mensen met incontinentie klachten hebben daar veel baat bij. Mensen die te lijden hebben van longcovid hebben er ook baat bij, door de spierstimulatie wordt langzaam maar zeker hun spierweefsel weer opgebouwd, zij worden sterker en krijgen hun conditie terug’.

‘‘De IWondertraining methode is ontwikkeld in Spanje en wordt daar voornamelijk voor esthetische doeleinden ingezet’, zegt Carmen, ‘In een paar sessies van 25 minuten zorgen de spiercontracties voor groei van je spiermassa op meerdere plaatsen tegelijk in je lichaam, zoals buik, billen, benen en armen, met als gevolg vetverlies rond die spieren. Al heel snel merk je dat je vet verbrandt en je lichaam er strakker uit gaat zien. De gezondheidswinst bij klanten van Iwondertraining is groot! Uitgemergelde, slappe spieren winnen centimeters aan dikte, maar Iwondertraining zorgt ook voor een betere doorbloeding, meer haarvaten en sterkere botten. Ook is het een heel geschikte methode voor de behandeling van cellulitis. Graag voor iedere behandeling katoenen strakke kleding dragen ( T-shirt met 3/4 mouw en broek over de knie) + handdoek meenemen’.

Tijdens de Open dag legt Carmen uit wat behandeling inhoudt en wat de effecten er van zijn. Want, zegt Carmen, dat is voor iedereen verschillend.

IWondertraining is bereikbaar op het telefoonnummer 0627294789 of 0621410602