Afbeelding
Foto:

Films in de Kinderbioscoop

zondag 11 februari 2024 13:30 tot zaterdag 17 februari 13:30

FAMILIEVOORSTELLINGEN
Zo 11 feb 11:00: De Grote Poppenkast Film
De Grote Poppenkast Film is een film vol magie, muziek, grappige en spannende momenten die je zeker een glimlach zullen bezorgen! Deze Cinemini-voorstelling is speciaal voor de allerkleinste kinderen.

Zo 11 feb 13:30, Wo 14 feb 15:30, Za 17 feb 13:30: Vogelvlucht
Nadat een gezin trekvogels in de vijver van de familie Mallard neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden, lukt het moeder Pam om vader Mack over te halen om op een familievakantie te gaan naar het tropische Jamaica. Al gauw loopt hun zorgvuldig geplande reis in de soep. Door de ervaring leren ze wel nieuwe vrienden kennen en bereiken ze meer dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Wo 14 feb 13:30: Kattenkwaad in het Museum
Nadat ze ontsnappen aan een overstroming komen Vincent de kat en zijn vriend Maurice de muis per ongeluk in een museum terecht. Daar ontmoet Vincent een groepje elite katten dat haar taak om de kunstwerken te beschermen heel serieus neemt. Wanneer een beroemd schilderij gestolen dreigt te worden, moet Vincent al zijn katvaardigheden gebruiken om het meesterwerk te redden en de liefde te winnen van het beeldschone poesje Cleopatra.

Za 17 feb 15:30: De Legende van de Familie Vos
Als Efteling-bewaker Cor ‘s nachts wordt aangevallen door een spook met een brandend zwaard, raken Teun en Jamie betrokken bij een mysterie. Want wie of wat is deze spook en wat heeft hij te zoeken in de Efteling?