Op 15 februari draait de film Maestro in het Filmtheater
Op 15 februari draait de film Maestro in het Filmtheater

Films in het Filmtheater

donderdag 8 februari 2024 20:00 tot vrijdag 16 februari 20:00

AVOND-/MATINEEVOORSTELLINGEN

Do 8 feb 20:00, Zo 11 feb 15:30: Le Pot-au-Feu
Het jaar is 1885. De uitmuntende kok Eugenie heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt voor de beroemde fijnproever en levensgenieter Dodin Bouffant. In de loop der jaren is vanuit hun wederzijdse passie voor het koken een romantische relatie ontstaan. Maar Eugenie hecht waarde aan haar vrijheid en heeft nooit de wens gehad om met Dodin te trouwen. Dus besluit hij iets te doen wat hij nog nooit eerder heeft gedaan: voor haar koken.

Wo 14 feb 20:00: Neem me Mee
Zes 70-plussers gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Do 15 feb 20:00, Za 17 feb 20:00: Maestro
De tweede film van Bradley Cooper is een indrukwekkend en moedig liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein. Maestro is een groots en emotioneel verhaal over familie en liefde, en bovenal een ode aan het leven en de kunst.

Vr 16 feb 20:00: Botticelli – Florence and the MediciHoewel hij een van de eigengereide schilders van de Italiaanse renaissance was, werd Sandro Botticelli na zijn dood al snel vergeten. Totdat het eind 19e eeuw werd herontdekt. De documentaire is verweven met biografieën en toont exclusieve beelden achter de schermen direct vanuit de musea.

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten
Informatie en kaartjes: www.filmtheatervoorschoten.nl