Afbeelding
Foto:

Films in het Filmtheater

donderdag 21 maart 2024 20:00 tot zaterdag 30 maart 20:00

AVOND-/MATINEEVOORSTELLINGEN

Do 21 mrt 19:15 : La fille mal gardée (live ballet)
Rechtsreeks vanuit Palais Garnier in Parijs livestreamen wij de uitvoering van Louis-Joseph-Ferdinand Hérolds ballet La Fille mal gardée (1829). Naar de choreografie van Frederick Ashton, gebaseerd op de oorspronkelijke choreografie van Jean Dauberval.

Vr 22 mrt 20:00: Mylou Frencken: “Minnares”
Vroeger was een minnares een vrouw met macht, aanzien, glamour (en een paleisje). Maar waar was de liefde? Minnaressen van nu worden gezien als vrouwen voor wie de liefde bestaat uit lust en lijden. Ze smachten en wachten op hun moment, dat nooit komt. Maar een minnares, vindt zangeres en cabaretière Mylou Frencken, is zoveel meer…

Zo 24 mrt 15:30: All of Us Strangers
Op een avond ontmoet Adam bij toeval zijn mysterieuze buurman Harry, die het ritme van zijn dagelijkse sleur doorbreekt. Terwijl er een relatie tussen hen ontstaat, voelt hij een drang om naar de stad waar hij opgroeide te gaan en het huis waar zijn ouders woonden te bezoeken. Daar lijkt het alsof er niks is veranderd sinds de dag dat ze stierven, 30 jaar geleden.

Wo 27 mrt: Bob Marley: One Love
Deze biopic viert het leven en de muziek van een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid. Ontdek voor het eerst op het grote scherm het krachtige verhaal van Bob Marley over het overwinnen van tegenspoed en de reis achter zijn revolutionaire muziek.

Vr 29 mrt 20:00: Poor Things
Poor Things vertelt het ongelofelijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Emma Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe).

Za 30 mrt 20:00: Neem me Mee
Zes 70-plussers gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Do 28 mrt 20:00: The Zone of Interest
Kampcommandant Rudolf Höss (Christian Friedel) woont met zijn gezin in een mooie, ruime dienstwoning met een grote tuin, die grenst aan de muur van Auschwitz. Zijn vrouw Hedwig (Sandra Hüller) voelt zich de koning te rijk. In deze omgeving creëert ze een paradijs voor haar gezin, en dit laat ze zich niet meer afnemen.

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten
Informatie en kaartjes: www.filmtheatervoorschoten.nl