Afbeelding
Foto: Harmonie Voorschoten

Harmonie Voorschoten organiseert play-in op 23 maart

zaterdag 23 maart 2024 16:00

Dit jaar bestaat Harmonie Voorschoten 35 jaar en dat wordt gevierd met diverse activiteiten. Op zaterdag 23 maart organiseert Harmonie Voorschoten een play-in. Dit is een orkest voor één dag, dat toegankelijk is voor iedereen die een blaas- of slaginstrument speelt dat voorkomt in een harmonieorkest. De muzikale leiding is in handen van onze dirigent Ivo van Gennip. 

Op het programma staan muziekstukken die variëren van populair tot concertstukken voor harmonieorkest. Qua niveau zijn ze ingedeeld in graad 3 (B-diploma hafabra). Wil jij samen met de harmonie een dag muziek maken en afsluiten met een leuk concert? Schrijf je dan nu in!

Er zijn al aanmeldingen binnen, maar bij de meeste instrumenten is nog plek. We zoeken vooral nog extra klarinettisten. Bij het slagwerk is alleen nog plek voor iemand die melodisch slagwerk speelt (klokkenspel of xylofoon). Deelnemers die jonger zijn dan 12 moeten begeleid worden door een volwassene.

Locatie: Bondsgebouw, Leidseweg 100, Voorschoten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid naast het Bondsgebouw.

We starten de dag om 10:00 uur met de eerste repetitie en sluiten eind van de middag om 16:00 af met een gratis toegankelijk concert voor belangstellenden. Wij zorgen rond 12:30 uur voor een lunch.

Deelname kost €17,50 p.p. Hiervoor krijgt iedere deelnemer bladmuziek en een lunch. De bladmuziek wordt ongeveer 3 weken van tevoren per email toegestuurd. Via www.harmonievoorschoten.nl kun je je aanmelden. Inschrijven kan tot 25 februari 2024. Na die tijd kun je een mail sturen om te vragen of er nog plek is.

Twijfel je over het vereiste niveau, wil je meer informatie of lukt aanmelden niet via het formulier? Stuur dan een mail naar info@harmonievoorschoten.nl.

Wil je alleen komen luisteren naar het eindresultaat van de play-in? Het gratis toegankelijke concert start om 16:00 uur in het Bondsgebouw. Je bent van harte welkom!