Afbeelding
Foto:

Films in het Filmtheater

donderdag 28 maart 2024 20:00 tot dinsdag 2 april 20:00

AVOND-/MATINEEVOORSTELLINGEN
Do 28 mrt 20:00, Wo 3 apr 20:00: The Zone of Interest
Kampcommandant Rudolf Höss (Christian Friedel) woont met zijn gezin in een mooie, ruime dienstwoning met een grote tuin, die grenst aan de muur van Auschwitz. Zijn vrouw Hedwig (Sandra Hüller) voelt zich de koning te rijk. In deze omgeving creëert ze een paradijs voor haar gezin, en dit laat ze zich niet meer afnemen.

Vr 29 mrt 20:00, Zo 31 mrt 15:30: Poor Things
Poor Things vertelt het ongelofelijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Emma Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe).

Za 30 mrt 20:00: Neem me Mee
Zes 70-plussers gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Ma 1 apr 11:00: Best of IDFA on Tour 2024
Het International Documentary Festival Amsterdam is het grootste en best bezochte documentaire-festival ter wereld. Op tweede paasdag krijgt u een selectie te zien van vier prijswinnende films die door de jury’s van IDFA 2023 zijn bekroond om hun uitmuntendheid, omdat ze urgente verhalen vertellen of omdat ze je op een bijzondere manier raken.

Di 2 apr 20:00: The Great EscaperGebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Britse Tweede Wereldoorlog veteraan Bernard Jordan, die op 89-jarige leeftijd ontsnapte uit het verzorgingstehuis om de 70e herdenking van D-Day in Normandië bij te wonen. Met top-acteur Michael Caine (90) in de hoofdrol en Glenda Jackson in de laatste rol voor haar dood in 2023.

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten
Informatie en kaartjes: www.filmtheatervoorschoten.nl