<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Mijn advertenties

ZoekenNieuwe rugzak olifant knuffel (3 tot 12 jr) gehaakt

Af te halen in Leidschenveen.

Schouderbanden zijn verstelbaar zodat de rugzak geschikt is voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar tot zeker 12 jaar; pootjes onder zijn zakjes die met een strikje vast zitten. Als je de schoudebanden helemaal inkort is het een knuffel die, bijvoorbeeld, als pyjamazak is te gebruiken of als "schatbewaarder". Aan de achterkant zit bovenaan de rug een riempje om de rugzak met de hand te dragen. De breedte van de zak onderaan is 28 cm, de totalr hoogte circa 37 cm. LET OP: ik heb gebruik gemaakt van veiligheidsoogjes dus minder geschikt voor de allerkleinste kinderen. De onderdelen van de rugzak zijn gehaakt met katoen en daarna bekleed met softygaren. De zak zelf is met 2 katoengarens gehaakt waarbij zijn gemaakt. Deze sleuven zijn gevuld met zachte vulling waardoor de zak stevig is. Ook de zak is bekleed met softygaren. patroon afkomstig uit boek: schatjes rugzak haken (Anja Toonen)

fotomodel: Sophie, 6 jaar De rugzak is door mijzelf gemaakt en de onderdelen zijn met zorg aan elkaar genaaid. Er wordt niet gerookt en ik heb geen huisdieren. Dus geen nare luchtjes aan de knuffelrugzak.

Deel deze advertentie #41

€ 55,00 Reageren

Nieuw in Baby en kind

Meer in Baby en kind