Gerard de Ru van de gelijknamige winkel aan de Voorstraat, neemt service en garantie van AVB Leiden over. Foto: VSK
Gerard de Ru van de gelijknamige winkel aan de Voorstraat, neemt service en garantie van AVB Leiden over. Foto: VSK

De Ru neemt service en garantie over van AVB Leiden

Algemeen Ondernemer in beeld

Gerard de Ru is niet alleen werkzaam in een familiebedrijf dat in dit jaar precies 45 jaar bestaat, maar staat ook klaar voor zijn vrienden en kennissen. Als nieuwste activiteit van De Ru Voorschoten gaat hij de garantie over nemen en service verlenen van klanten van Audio Video Botermarkt (AVB), in Leiden.

Voorschoten - Dit bedrijf moet door omstandigheden de activiteiten beëindigen en een van de huidige vennoten is een goede kennis van Gerard de Ru zelf, Casper de Water heeft mede door gezondheidsproblemen helaas moeten besluiten te stoppen met Audio Video Botermarkt. 'Wij kennen elkaar al een tijdje, waren vroeger allebei dealers van het merk B&O. Kan ik een vriend helpen en iets mogelijk maken, zoals nu bij Casper, voor een ander, dan doe ik dat', zegt Gerard.

De Ru neemt het klantenbestand over van AVB en daarmee ook de garantie(-s) voor de klanten van dit gestopte bedrijf. Casper is blij dat Gerard wat kan betekenen voor zijn voormalige klanten. 'Zelf heb ik 28 jaar met heel veel plezier dit vak uitgevoerd, maar moet nu voor mijn gezondheid kiezen. Voor mijn klanten is het fantastisch dat De Ru hen de garantie en service blijft bieden, zoals ze dat van AVB gewend waren.' Over het algemeen lopen de garanties nog van twee tot maximaal vijf jaar door.

In het zorgvuldig uitgekozen assortiment van De Ru is een ruime keuze aan wasautomaten, drogers, koelkasten, vriezers, LCD's, Home Cinema Systemen, DVD-, en Hdrecorders te vinden. 'Wij streven er naar om in iedere prijsklasse de beste prijs/kwaliteitverhouding te leveren. Ook voor keukeninbouwaperatuur bent u bij ons aan het goede adres. De technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom krijgen wij regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken.

Ook voor reparatie van wasmachine, droger, afwasmachine, koelkast, vriezer, televisie en dvd-speler kunnen klanten bij het bedrijf terecht. 'En de service gaat verder dan de deur', voegt Gerard er aan toe. 'Na aankoop wordt uw product op zijn plek aangesloten, de bediening wordt uitgelegd en wij nemen het oude en defecte apparaat mee retour.

De Ru
Voorstraat 25, Voorschoten
071 - 561 26 16
www.deru.nl

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 16 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 16 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 16 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 16 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 22 uur geleden