Afbeelding

Andreas Kappers 'Beste Leerbedrijf 2017' !!

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten - Tijdens een feestelijke bijeenkomst gisterenavond, 23 mei in de Stadsgehoorzaal in Leiden, is bekend geworden dat Andreas Kappers in Voorschoten is uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van 2017.

Jolanda de Ruiter is eigenaresse van Andreas Kappers, 'het was een fantastische avond' vertelt zij. In totaal waren er 7 leerbedrijven genomineerd, waaronder Zeeman, Vakantiepark Roompot. In een korte pitch moesten de genomineerde bedrijven vertellen hoe wij als leerbedrijf voor de studenten van het ID College en het ROC belangrijk zijn.  Wij waren super blij  toen bekend werd dat wij als beste uit de bus gekomen zijn en de Award in ontvangst mochten nemen.  De jury was van oordeel dat Andreas Kappers de meeste ruimte geeft om een junior groot te maken'.

De verkiezing 'beste leerbedrijf' wordt georganiseerd door het ID college en het ROC leiden. Tijdens de feestelijke avond, die werd opgeluisterd door twee optredens van de winnaars van 'So you think you can dance', werd ook bekend gemaakt wie verkozen zijn  tot 'student uitblinker van het jaar' en de docentuitblinker van het jaar van het ID College en het ROC Leiden.

Meer over Jolanda en Andreaskappers in de Voorschotense Krant van juni

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 24 minuten geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 3 uur geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 3 uur geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 4 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 19 uur geleden