Afbeelding

Stichting Katapult en TV Forescate slaan handen ineen voor Kidszone

Algemeen Sport

Voorschoten - Een sportclub is vaak meer dan alleen maar een plek waar mensen sporten. Het is een plek waar mensen samenkomen en wat mensen sociaal met elkaar verbindt. Dat betekent dat alles rondom het sporten bijna net zo belangrijk is als het sporten zelf. Om de mix tussen spel en ontspanning extra te ondersteunen is Tennisvereniging Forescate bezig met het opzetten van een "Kidszone".

De Kidszone is bedoeld voor de jongste jeugd en de kinderen van de leden en alle kinderen die meekomen naar de tennisvereniging. Het is een plek voor de jeugd om te spelen in de speeltuin, te tafeltennissen en meer. De Kidszone is er niet alleen voor de kids. Ook de volwassenen zullen er van profiteren. Naast de mogelijke uitbreiding van het terras, geeft het de senioren de tijd en rust zelf een balletje te slaan of natuurlijk om gezellig op het terras te vertoeven.

Dit initiatief wordt nu ondersteund door Stichting Katapult. Stichting Katapult is er voor jongeren in Voorschoten en omgeving. Vandaar dat de Stichting direct enthousiast was over de plannen van TV Forescate. De Stichting Katapult heeft ten doel om in Voorschoten en omgeving activiteiten of kleinschalige projecten financieel te ondersteunen die het algemeen lichamelijk en geestelijk welbevinden van jongeren bevorderen. De Kidszone past hier goed bij. Stichting Katapult draagt een substantieel bedrag bij aan de ontwikkeling van deze Kidszone.

Johan van Egmond, secretaris van Stichting Katapult: "Wij zijn erg blij met dit geweldige initiatief van TV Forescate en wij dragen er daarom ook graag aan bij." 

Raymond Linnartz, voorzitter van de sponsorcommissie van TV Forescate is blij met de impuls van Stichting Katapult: "In combinatie met onder meer een crowdfunding actie onder leden en hopelijk nog een paar mooie sponsoren, komt de realisatie van de Kidszone nu erg dichtbij."

Bent u ook begaan met de jeugd en wilt u een bijdrage leveren? Of wilt u meer informatie? Mail naar: sponsoring@forescate.nl

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 2 uur geleden 9
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 19 uur geleden 8
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 21 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 21 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken gisteren 2