Afbeelding

Leerlingenorkest harmonie treedt op in Efteling

Algemeen Kunst & Cultuur

Zondag 28 mei heeft het leerlingenorkest van Harmonie Voorschoten opgetreden in de Efteling. Het orkest dat bestaat uit beginnende muzikanten van de harmonie werd daarbij ondersteund door enkele begeleiders en ervaren muzikanten. Bij deze gelegenheid werd ook de nieuwe outfit gepresenteerd die onlangs is uitgekozen door de jeugdcommissie.

Door de enthousiaste inzet van muzikanten en vrijwilligers en het prachtige weer werd het een onvergetelijke dag. Het orkest trad 's middags tweemaal een half uur op in de muziektent van de Efteling met vrolijke en herkenbare muziek. Voor en na de optredens bezochten de muzikanten in kleine groepjes de attracties van de Efteling. De dag werd afgesloten met een bezoek aan de McDonald's.

Wil je meer weten over de harmonie en de mogelijkheden om lid te worden en een muziekinstrument te leren spelen? Kijk dan op www.harmonievoorschoten.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 2 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 5 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 11 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 15 uur geleden 26
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9