Bij de foto: Gast Ger Groothedde brengt o.m. dit vrolijk stemmende werk in op de expositie Zomerduo's van de Voorschotense Kunstkring.
Bij de foto: Gast Ger Groothedde brengt o.m. dit vrolijk stemmende werk in op de expositie Zomerduo's van de Voorschotense Kunstkring.

VKK presenteert acht zomerduo's

Algemeen

VOORSCHOTEN – Midden tijdens Jazz Culinair opent de Voorschotense Kunstkring (VKK) haar laatste expositie voor de zomervakantie. Dit keer hebben zeven VKK-leden een gast uitgenodigd en hebben twee leden elkaar als partner gevonden. De aldus gevormde duo's presenteren vooral zomerse onderwerpen.

Hoewel u de tentoonstelling op zaterdag 10 juni al vanaf 14 uur kunt bezichtigen, vindt de officiële opening met een gratis hapje en drankje om 16 uur plaats. De tentoonstelling is dan extra lang open tot 19 uur. Hou er wel rekening mee dat de straat dan alleen voor voetgangers toegankelijk is. Daarna kunt u tot en met 2 juli op woensdag, zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur komen kijken. Met groepen maakt de VKK graag afspraken voor afwijkende tijden.

Naast figuratieve en abstracte schilderijen, aquarellen, foto's en tekeningen wordt ook fraai en fantasievol driedimensionaal werk tentoongesteld. De meeste kunst is ook te koop en schappelijk geprijsd. De namen van de duo's en een eerste impressie van een klein deel van het tentoongestelde werk vindt u op www.voorschotensekunstkring.nl.

De tentoonstellingen na de zomerperiode zullen in het teken van het gouden jubileum van de kunstkring staan. Vanaf 2 september kunt u daarvoor niet alleen op de expositiezolder maar ook in het museum terecht. Eind augustus meer informatie over deze exposities.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 1 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 2 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 2 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 4 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 7 uur geleden