Afbeelding

Turnselectie Slank en Kwiek op trainingskamp

Algemeen Sport

Voorschoten - In het pinksterweekend is de turnselectie en begeleiding van Slank en Kwiek op trainingskamp in Beekbergen geweest.

De turners en hun trainers worden begeleid door topsport trainers om zo de technieken bij te schaven en nieuwe elementen te leren. Er staat een pittig aantal trainingsuren op het programma, er is in dit weekend 20 uur getraind.

Jaarlijks staat dit weekend op het programma om de turners de juiste voorbereiding te bieden op de landelijke wedstrijden. Door de intensieve trainingen zijn de turners optimaal voorbereid op de Nationale kampioenschappen die een week later op het programma staan. De turners van Slank en Kwiek hebben 36 finale plekken behaald en willen tijdens de finale een prestatie van formaat neerzetten.

De trainingen hebben geresulteerd in hogere uitgangswaardes van de wedstrijden oefeningen en oefeningen met een betere techniek. Hierdoor kijken trainers en turners terug op een geslaagd weekend.

Persbericht Jongens turnkamp KNGU 2017

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 11 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 15 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 20 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 28 mrt, 09:00 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9