De junioren van EVBC-Vlietwijk. Foto: PR
De junioren van EVBC-Vlietwijk. Foto: PR

Kom kennis maken met Badmintonclub EVBC-Vlietwijk

Algemeen Sport

Voorschoten -Net als vele andere verenigingen zijn de voorbereidingen voor het komende seizoen in volle gang, inclusief het indelen van de teams en trainingsgroepen. Eind augustus gaat het weer van start, in sporthal de Vliethorst.

Kennismaken

Voor zowel jeugd als senioren (18+) is de start van het nieuwe seizoen een mooi instapmoment. Voor zowel jeugd als senioren is het mogelijk om een paar keer vrijblijvend te komen kijken. Daarnaast organiseren we regelmatig een leuke instapcursus in groepsverband. Voor de jeugd starten we meteen met zo'n cursus op 26 augustus, en na het weekeinde van voorschoten in September volgt een 2e cursus voor de junioren en een cursus voor senioren (18+). Een email naar info@evbc-vlietwijk.nl is voldoende om je op te geven voor een instapcursus. Badminton ervaring is niet belangrijk, iedereen kan meedoen en is van harte welkom. Voor meer info, surf naar onze superstrakke website www.evbc-vlietwijk.nl, of stuur een mail naar info@evbc-vlietwijk.nl

Ereleden

In juni zijn Han Nijssen en Ed Mens tot erelid van de vereniging benoemd, naast Bert Westra die al erelid was. Alle drie zijn ze al heel lang lid van de vereniging en ze zetten zich als vrijwilligers sinds jaar en dag in voor de jeugd. Iedere zaterdagmorgen van 9.00 tot 12.30 zijn ze van de partij, en in de loop der jaren hebben ze met hun enthousiasme en passie heel wat jeugd succesvol kennis laten maken met de prachtige olympische badmintonsport. Bij de jongeren ligt de focus op plezier en spelletjes, en bij de oudere jeugd gaat het naast spelplezier vooral ook om de sportieve prestatie en uitdaging. Badminton is een sport voor iedereen, maar zeker geen doorsnee sport. Het kan op alle niveau's gespeeld worden, zowel recreatief als in competitieverband. Op topniveau draait het om snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en inzicht. En zoals onze ereleden laten zien, het is een sport voor het leven.

de 3 ereleden (vlnr: Ed Mens, Han Nijssen, Bert Westra) Foto: PR

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 23 minuten geleden
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 18 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 18 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 18 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 18 uur geleden